Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η SCIROCCO Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία. Εισάγει και εμπορεύεται εξοπλισμό και ολοκληρωμένες γραμμές ανακύκλωσης από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Στον τομέα των υπηρεσιών, η SCIROCCO Α.Ε. δραστηριοποιείται στη διαχείριση ΧΥΤΑ, την αποκομιδή και μεταφορά αποβλήτων καθώς και την κομποστοποίηση. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και φορείς, ενώ αναλαμβάνει τον σχεδιασμό μονάδων ή εξειδικευμένων γραμμών ανακύκλωσης, ακόμη και των πιο απαιτητικών ρευμάτων αποβλήτων.

Αφοσιωση στους στοχους μας

Οι δραστηριότητες της SCIROCCO διέπονται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος κατά τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004. Αφοσιωμένη στους στόχους της, η SCIROCCO φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και την εφαρμογή σύγχρονων και αποδοτικών μεθόδων στην ανακύκλωση.

Πολιτική Ποιότητας & Περιβάλλοντος της SCIROCCO.

Διαχειριση Αποβλητων

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και μεγάλη τεχνογνωσία.

Εξοπλισμοι Ανακυκλωσης

Εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων και εξοπλισμού ανακύκλωσης και αντιπροσώπευση διεθνώς καταξιωμένων οίκων.

Ολοκληρωμενες Υπηρεσιες

Παροχή συμβουλών σε φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για θέματα ανακύκλωσης, εξοπλισμού και αδειοδοτήσεων, καθώς και για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και χρηματοδοτήσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.